Lijkt het jou leuk om het ambacht van zeepzieden te leren? Schrijf je dan nu in voor een workshop zeepmaken en maak je eigen zeep in ons atelier in Arnhem!

Tijdens onze workshop zeepmaken leer je alles over het ambacht van zeep maken. We vertellen je over verschillende ingrediënten en hun werking. Je stelt je eigen geurcompositie samen en kiest met welke kleuren en patronen je wilt werken om van jouw zeep een prachtig en persoonlijk kunstwerkje te maken, waar je nog lange tijd van kunt genieten!

Duur van de workshop: 3 uur

Prijs: 75,- p.p. (+ eventueel 4,95 verzendkosten)

Aantal personen: 6 – 8

Wat: Je maakt je eigen zeepbrood van 400 gram

Waar: In ons atelier aan de Sonsbeeksingel 96 in Arnhem.

Wat we aanbieden tijdens de workshop zeepmaken:

  • We leren je over het ambacht van zeep maken volgens de koude procesmethode (de methode die ook wij gebruiken voor het maken van onze zepen.) ⁠
  • We geven je onder het genot van een kopje koffie en/of thee de nodige theorie achter het zeep maken.
  • We vertellen je over de verschillende ingrediënten en de werking van deze ingrediënten in zeep.
  • We leren je een geurcompositie van etherische oliën samen te stellen, zodat je jouw eigen gemaakte zeep de geur kunt geven die jij het allerlekkerste vindt! ⁠
  • We laten je zien welke technieken er mogelijk zijn om jouw zeep tot een waar kunstwerkje te maken.
  • Nadat jouw zelfgemaakte zeep bij ons door de verzeep fase is gegaan, halen we hem voor je uit de mal en kun je hem komen ophalen, of als je ver weg woont hem laten opsturen tegen 4,95 verzendkosten. Je kunt de zeep dan zelf thuis verder laten rijpen voor 4 weken. Daarna is je zeep helemaal klaar voor gebruik!