ALGEMENE VOORWAARDEN

Bestellen en betalen 

In onze webwinkel worden alle prijzen vermeld in euro’s inclusief 21% BTW, exclusief eventuele verzendkosten.

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt BOTMA & van BENNEKOM zich het recht voor je bestelling te annuleren.

Cadeauservice 

Als je producten cadeau wilt doen, laat dit dan weten in het opmerkingenveld, samen met een eventueel persoonlijk bericht. Het adres van de ontvanger kun je opgeven door ‘verzenden naar een ander adres’ te kiezen bij het bestellen.

Aansprakelijkheid

Wij maken onze producten met de hand. Door de ambachtelijke aard van de productie kunnen zepen afwijken in vorm en kleur van de afbeeldingen op de website. Ook hanteren wij een marge van maximaal 10% verschil in gewicht. Mocht dit buitensporig afwijken, neem dan contact met ons op.

BOTMA & van BENNEKOM is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Retourneren 

Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten. Alleen producten in de originele onuitgepakte staat kunnen we terugnemen. Voordat je bestellingen terugstuurt ontvangen we graag een e-mail van je met alle informatie over de bestelling.

Als wij alle producten hebben ontvangen en hebben kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag binnen 7 dagen op je rekening.

Verzending 

Wij verzenden met Cycloon fietskoeriers. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen, doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een track & trace-code in waarmee je de bestelling kunt volgen.

BOTMA & van BENNEKOM is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, wordt de bestelling geretourneerd aan ons. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de gebruikelijke verzendkosten bestelling nogmaals te versturen.

Verzendkosten

Nederland:

Brievenbuspakket       €5,- incl BTW

Pakket                         €8,30 incl BTW

België/Duitsland

Brievenbuspakket       €8,50 incl BTW

Pakket                         €9,80 incl BTW

Bestellingen worden gratis verstuurd:

  • In Nederland bij bestellingen boven de €50,-

Foto’s en teksten 

De foto’s en teksten op deze website mogen zonder expliciete voorafgaande toestemming gebruikt worden, maar enkel ter promotie van BOTMA & van BENNEKOM, mits ongewijzigd en in originele staat.

Wederverkoop 

Producten van BOTMA & van BENNEKOM mogen niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking

BOTMA & van BENNEKOM behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Typ- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.

[/vc_column][/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.