ONZE WAARDEN

Handgemaakt

Al onze producten zijn handgemaakt. Onze zepen maken we volgens de koude proces methode. We stoppen alle liefde en aandacht in de bereiding, maar ook in het uiterlijk van onze zepen. Dat maakt onze creaties niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook een prachtig geschenk.

Duurzaam

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. We maken onze producten met hoogwaardige ingrediënten zo rijk en voedzaam mogelijk, zodat ze goed zijn voor zowel huid als haar. Wij kiezen al onze grondstoffen zorgvuldig uit zodat we zo goed mogelijk weten waar ze vandaan komen en op welke manier deze gewonnen zijn.

Verzorgend

Onze producten zijn mild in gebruik, omdat we enkel natuurlijke ingrediënten en geen parfum of andere synthetische, onnodige stoffen gebruiken. Wij overvetten onze zepen. Dit betekent dat niet alle oliën “verzeept” zijn, maar er ook nog wat oliën vrij rondzwemmen die je huid extra kunnen verzorgen.⁠⁠

ONZE SAMENWERKINGEN

De Buitenplaats

Wij werken samen met de Buitenplaats van Siza. Een mooie, inspirerende plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Deze cliënten van de Buitenplaats verpakken al onze producten en produceren onze badmix en geurzakjes.

PurePack

Onze verpakkingen worden klimaat-neutraal gedrukt bij PurePack. Als enige drukkerij in de Benelux werken ze met volledig “cradle to cradle” gecertificeerde verpakkingen en drukwerk. Niet alleen het karton of papier is 100% milieuvriendelijk, ook de inkt die gebruikt wordt is volledig biologisch afbreekbaar.

PaperWise

Onze zeepverpakkingen worden gedrukt op het papier van PaperWise. PaperWise papier en karton is gemaakt van landbouwafval en milieubewust, duurzaam, sociaal verantwoord, eco en recyclebaar.