BOTMA & van BENNEKOM logo

Wij zijn BOTMA & van BENNEKOM

Wij geven om mens en natuur en maken natuurlijke, verzorgende producten van biologische ingrediënten. Is het schadelijk voor jou of de wereld om ons heen? Dan gebruiken wij het niet in onze producten. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Zeep Handgemaakt BOTMA & van BENNEKOM
Zeep Palmolievrij BOTMA & van BENNEKOM
Zeep Plasticvrij BOTMA & van BENNEKOM
Zeep Cruelty Free BOTMA & van BENNEKOM

Handgemaakt

Onze met liefde ontwikkelde producten bestaan uit voedende ingrediënten waardoor je bijvoorbeeld geen droge huid krijgt na het vele handen wassen en spoel je geen microplastic door je doucheputje. Want ja, je kan ook douchen met onze zepen. Je kunt zelfs je haren wassen met onze haarzeep.

Duurzaam

Zo gebruik je een minimaal aantal producten voor een maximaal aantal toepassingen. Dat is duurzaam én goedkoper op de lange termijn. Eén blok haarzeep gaat even lang mee als 3 shampooflessen en met onze plasticvrije lippenbalsem doe je maanden!

Verzorgend

Want denk je naast hygiëne ook wel aan de verzorging van je huid? Met onze producten blijf je schoon en gezond! Kijk maar eens naar de ingrediënten die we gebruiken.

Ga voor een proefpakket

Wil je ook goed voor jezelf zorgen door je schoon te houden met onze prachtige natuurlijke producten? Bestel nu een voordelig proefpakket!