Help mee onze crowdfunding een vliegende start te geven!

Lieve familie, vrienden en fans,

De afgelopen tijd is ons bedrijf enorm gegroeid. We hebben ons team uitgebreid en liggen inmiddels in meer dan 100 winkels, waarvan SISSY BOY de laatste mooie uitbreiding was. De vraag wordt nu zo groot dat het tijd is voor de volgende stap: Een nieuw pand in het centrum van Arnhem waar we een professioneel zeepatelier kunnen opzetten, mét eigen winkel waar we onze producten mooi kunnen presenteren, ons bedrijf een gezicht kunnen geven en beter contact kunnen opbouwen met onze klanten. Daarbij wordt het modekwartier in Arnhem een ambacht rijker!

DE PLANNEN

  • We gaan investeren in het aanschaffen van nieuwe werktuigen zoals grotere ketels en snijmachines. Hiermee kunnen we onze capaciteit vergroten van 300 naar 900 zepen per dag!
  • We gaan ons nieuwe pand verbouwen en hier een atelier mét winkel realiseren. Het atelier wordt achter een glazen wand geplaatst zodat je letterlijk vanuit onze winkel kunt zien hoe alle producten gemaakt worden!

Om dit te realiseren hebben we minimaal 40.000 euro nodig. Om dit geld bij elkaar te krijgen, zetten we een crowdfunding campagne op via het platform ‘crowdaboutnow’ en deze gaat binnenkort live. Jullie hebben nu de mogelijkheid om ons als ‘early bird’ te steunen en in ons te investeren.

Wat vragen we van jullie?

Om de campagne een vliegende start te geven is het gebruikelijk al eerder ‘onder de radar’ live te gaan, want een goed begin is het halve werk!

Jullie kunnen ons enorm op weg helpen door alvast een toezegging te doen via onderstaand formulier. Zo zijn wij verzekerd van een startbedrag als de campagne live gaat. Hier zit geen enkele verplichting aan vast, wel spreek je een serieuze intentie uit om in ons te investeren.

Zodra de campagne volledig live gaat, vragen we je de daad bij het woord te voegen zodat wij de campagne een vliegende start kunnen geven.

Hoe kun je meedoen?

Voorverkoop – vanaf 50 euro

Met voorverkoop koop je alvast een winkeltegoed of een speciaal product wat alleen verkrijgbaar is via deze crowdfunding.

Lening – vanaf 250 euro

Met een lening investeer je in ons. Deze lening betalen we verspreid over 4 jaar terug met een jaarlijks rendement van 3%.

Als je bijvoorbeeld 5.000 euro investeert, krijg je totaal in vier jaar tijd 5.375 euro van ons terug.